Vi benytter os af 3Shapes professionelle dentale systemer.


For dentallaboratorier er det altafgørende at kunne servicere tandlægerne og deres patienter på bedst mulig vis. Her åbner ny teknologi i form af 3Shapes Dentale System bestående af en 3D scanner og dental CAD designsoftware. Det giver mulighed for et langt mere effektivt samspil mellem tandlæge og laboratorium.


Den digitale teknologi forenet med Dental Nords specielle kompetencer gør det muligt, at tilbyde tandlægerne en bred og konstant voksende vifte af

tandtekniske løsninger i mange forskellige materialer.


Gennem hurtig og præcis scanning af aftryk, modeller og/eller sammenbid på laboratoriet opsamles alle data perfekt med henblik på videre design og færdiggørelse.

Dental Nord har endvidere mulighed for at modtage filer fra intra-orale 3D scan.


Ved hjælp af 3D teknologien opnås hidtil uset præcision. Gennem udformningen i designsoftwaren, den efterfølgende fræsning og endelig færdiggørelsen på laboratoriet, opnås perfekt pasform og optimal æstetik – med tilfredse tandlæger og patienter til følge.

 


3shape youtube links:

 

Design af en anatomisk hætte  

Bro design  

Abutment design  

 

Levering

Nyheder

Medarbejdere


Hurtig og fast levering.
Se mere.

Dental Nord kan nu modtage intra-orale scans fra 3Shape TRIOSSe mere


 

Hos Dental Nord er vi et velkvalificeret og erfarent team der har 10 års tæt samarbejde. Vores ambition er at have en god og personlig kontakt til vores kunder.

 

Se mere

Vesterbro 42, 2. th. - 9000 - Aalborg - Tlf: +45 93 93 35 67 / +45 93 97 80 03 - E-mail: info@dentalnord.dk