Atlantis™

Patientspecifikke abutments til alle større implantatsystemer

Søger du den bedste løsning inden for cementretineret implantprotetik? Så er Atlantis svaret. Med den unikke Atlantis VAD* software, designes de CAD/CAM patientspecifikke abutments individuelt ud fra den endelige tands morfologi. Resultatet er et abutment med fantastisk funktion og æstetik. Atlantis kan anvendes på alle større implantatsystemer.
 

Dental Nord tilbyder patientspecifikke abutments i titanium, guldbelagt titanium, og zirconium i forskellige nuancer – valget er dit. Du kan også fortsat arbejde med det eksisterende implantatsystem. 

Til den abutmentløsning, som giver den største frihed, hører naturligvis den mest omfattende garanti. Faktisk er det sådan, at hvis en implantatleverandør ikke opfylder garantien på grund af anvendelsen af et Atlantis™ abutment, dækker Astra Tech både abutmentet og implantatet, så du aldrig behøver at begrænse dig.

Levering

Nyheder

Medarbejdere


Hurtig og fast levering.
Se mere.

Dental Nord kan nu modtage intra-orale scans fra 3Shape TRIOSSe mere


 

Hos Dental Nord er vi et velkvalificeret og erfarent team der har 10 års tæt samarbejde. Vores ambition er at have en god og personlig kontakt til vores kunder.

 

Se mere

Vesterbro 42, 2. th. - 9000 - Aalborg - Tlf: +45 93 93 35 67 / +45 93 97 80 03 - E-mail: info@dentalnord.dk